На популярному порталі оголошень OLX з'явилася незвичайна пропозиція квартири, де на кухні розмістили не лише ванну, але ще й унітаз у метрі від пічки!

Квартира знаходиться на лівому березі, в Дніпровському районі. Орендувати її пропонують за 4 тисячі гривень.

"5 хвилин від метро. Приватний сектор. Загальна площа 22 м. кв., кухня 14 м. кв., житлова 8 м. кв. Меблі, двокамерний холодильник, телевізор, пральна машина, 2 види плит, духовка, бойлер. Хороша транспортна розв'язка. Будинок потопає у зелені", - йдеться в оголошенні.

На сайті пропозиція "висить" вже майже тиждень, але бажаючи її зняти не квапляться.

"Це не фотошоп. На кухні дійсно ванна і унітаз. А що робити, там кухня лише 14 метрів. Квартира зовсім маленька, - говорить "Знай" ріелтор Світлана. – Хазяйка, звичайно, за цю квартиру надто багато хоче. Отже можна торгуватися і збити до 3,500 грн.".

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: На табло тролейбусів нові маршрути: "За пивом", "Везу м'ясо", "Де зарплата?" (фото)

У соціальних мережах квартира швидко стала дуже популярною. І користувачі з нетерпінням хочуть дізнатися: хто стане тим щасливчиком, кому дістанеться "зручна" кухня.