Міністерство юстиції Швейцарії схвалило екстрадицію президента Асоціації футболу Венесуели Рафаеля Эскивеля до США в рамках розслідування справи про масштабну корупцію у ФІФА.

Про це повідомляє BBC.

Колишнього чиновника ФІФА заарештували у Женеві в травні цього року в числі інших фігурантів справи про корупцію. У нього є 30 днів, щоб оскаржити це рішення.

Раніше, влада Швейцарії дала згоду на екстрадицію в США одного з фігурантів скандальної справи про корупцію у ФІФА. Йдеться про колишнього віце-президента організації Еухеніо Фігередо.

Читайте також: Виконуючим обов'язки генсека ФІФА став Каттнер

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Уругвайцю інкримінують отримання багатомільйонних хабарів, коли він перебував на посаді віце-президента ФІФА. Також його звинувачують у незаконному отриманні американського громадянства.

Нагадаємо, в кінці травня розгорівся найбільший скандал в історії ФІФА. В Цюріху за запитом американського правосуддя швейцарська поліція затримала сімох високопоставлених чиновників. Їх підозрюють в організації корупції. За 24 роки, згідно з інформацією Міністерства юстиції США, вони отримали хабарі на загальну суму близько 150 мільйонів доларів.