Екс-заступник міністра транспортної інфраструктури Олександр Кава розмістив на своїй сторінці в Facebook фото старих чеських трамваїв на вулицях Києва.

"Команда Кличко продовжує постачати у Київ старі трамваї з Праги. Ці трамваї відпрацювали на вулицях чеської столиці по 30 років", - написав він.

За словами колишнього заступника міністра транспорту, в 2015 році мер Києва Віталій Кличко придбав для столиці 23 таких трамвая, проваливши при цьому тендер на виробництво цього виду транспорту в Україні.

Читайте також: Клічко ніколи не увійде до числа кращих градоначальників - Сергій Думчев, "РУХ ЗА РЕФОРМИ"

При цьому в коментарях до фотографії користувачі соцмережі висловили думку, що, якщо київська влада вважає, що місцеві жителі повинні їздити на старих трамваях, то Кличко і його команда повинні пересісти на старі "Запорожці"..

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що транспорт помітили на вулиці Кирилівській у Києві.