Протягом останньої доби російські найманці здійснили один обстріл українського прикордонного наряду.

"В районі н.п. Золоте терористи обстріляли із стрілецької зброї автомобіль "Кугуар", на якому ніс службу прикордонний наряд. Вогонь вівся із н.п. Первомайськ, що знаходиться на окупованій території. Ніхто з прикордонників не постраждав", - сказано в повідомленні Державної прикордонної служби.

Учора прикордонники, які несуть службу на контрольному посту "Рибінське" в Донецькій області, вивили та затримали громадянина України, який, ймовірно, причетний до діяльності незаконних збройних формувань. Жителя Донецька передали в міліцію.

Читайте також: У Слов'янську затримали двох терористів "ДНР" (фото)

Вздовж лінії розмежування тривають заходи, направлені на припинення незаконного переміщення товарів та вантажів. Всього за добу прикордонні наряди та зведені мобільні групи, які діють в зоні проведення АТО, затримали 5 транспортних засобів.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Автівками без належних документів зловмисники намагалися провезти поза контрольними пунктами в'їзду/виїзду на територію, що тимчасово контролюється бойовиками, товари на суму майже 450 тисяч гривень. Наразі транспортні засоби з товарами передані представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.