На Дніпропетровщині собака відшукала будинок з величезними запасами пороху.

У Царичанському районі на Дніпропетровщині інспектор-кінолог і його лабрадор на прізвисько Річард виявили будинок з чотирма кілограмами артилерійського пороху і Півкілограмові упаковкою димного пороху "Білий ведмідь".

Про це повідомляє Сегодня.

За інформацією правоохоронців, також в будинку знайшли 43 патрона, два магазини з патронами до автомата Калашникова та ящик з гільзами та кулями.

"Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею" незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами "кримінального кодексу", - розповіли у відомстві.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Читайте також: Інформатора терористів "ЛНР" затримали з арсеналом зброї

Господарю будинку та боєприпасів загрожує до семи років позбавлення волі.

Міліціонери розповідають, що разом з ними в Дніпропетровській області працюють навчені собаки, які беруть участь у пошуках незаконних предметів і допомагають з охороною правопорядку.