Так званий віце-прем'єр окупованого кримського півострова Руслан Бальбек заявив про те, що на території Росії планують заборонити Меджліс кримсько-татарського народу, лідери якого організували продовольчу блокаду Криму.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Це паразити, які під патріотичними гаслами руйнують власну країну і несуть загрозу оточуючим. Якщо ці діячі й далі будуть займатися екстремістською діяльністю і так само будуть разом із забороненими в Росії організаціями проводити спільні акції, вони доб'ються заборони на діяльність", - сказав він.

Читайте також: До окупованого Севастополя повернули десятеро загиблих у Сирії - Джемілев

За його словами, керівники Меджлісу Мустафа Джемільов і Рефат Чубаров нібито фінансуються західними фондами та є подібними до забороненого в Росії "екстремістського угруповання "Правий сектор".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Бальбек вважає, що обидві "націоналістичні організації в єдиному пориві раптом виступають з одними і тими ж цілями".

Нагадаємо, на даний момент в районі всіх трьох пунктів пропуску з України до Криму - Чонгар, Чаплинка, Каланчак - фури із товаром не пускають на територію окупованого півострова.