На Буковині 17-річного хлопця, який зґвалтував трирічну дівчинку, визнали неосудним. Про це сказав прес-секретар територіального управління Державної судової адміністрації у Чернівецькій області Володимир Драюк, пише УНН.

"У ході стаціонарної судово-медичної експертизи фахівці з'ясували, що на час скоєння зґвалтування хлопець страждав психічним захворюванням у вигляді легкої розумової відсталості зі значними поведінковими розладами, що потребують догляду та лікування у психіатричній лікарні зі звичайним режимом нагляду, тому із СІЗО, на основі відповідної ухвали місцевого суд,у ґвалтівника було переведено до стаціонарного відділення Чернівецької психіатричної лікарні", - відзначив Драюк.

Читайте також: На Харківщині чоловік зґвалтував п'ятирічну дитину

За його словами, хлопцю призначили спеціалізований курс лікування.

Нагадаємо, у листопаді минулого року сімнадцятирічний житель Сторожинецького району Чернівецької області поглумився над трирічною дівчинкою. Мати постраждалої дитини одразу ж звернулася до міліції. Тоді малолітню дівчинку із серйозними травмами госпіталізували до місцевої лікарні та надали необхідну медичну допомогу, а зловмисник був затриманий.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще