Сьогодні вночі невідомі здійснила крадіжку комп'ютерної техніки у приміщенні міського палацу культури Фастова, де розташована виборча комісія.

Про крадіжку повідомив вахтер палацу культури, інформує фастівська міліція.

"Злочинці, шляхом пошкодження металевих грат та вхідних дверей, проникли до приміщення виборчої комісії та викрали комп'ютерне обладнання на загальну вартість близько 14 тисяч гривень", - сказано у повідомленні.

Працівники карного розшуку встановили та затримали групу осіб за участю неповнолітнього, які зізналися в скоєнні крадіжки. Викрадене обладнання, яке вони переховували за місцем проживання неповнолітнього, вилучили та повернули власникам.

Читайте також: У Києві підстрелили міліціонера

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Міліція відкрила кримінальне провадження за статтею "крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище" та "втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність".