Британський модний дизайнер Стела Маккартні розробила бюстгальтер для жінок, які пережили мастектомію (операцію з видалення молочної залози).

Про це пише US Magazine.

Компресійний бюстгальтер виготовлено з м'якої бавовни рожевого кольору. Він орієнтований на пацієнток, яким була проведена подвійна мастектомія. За словами Маккартні, білизна має зменшити дискомфорт на час реабілітації після операції.

Дизайнер зазначила, що їй хотілося створити предмет туалету, який би зняв табу з теми видалення грудних залоз, щоб жінки цього не соромилися.

Вартість бюстгальтера Louise Listening становитиме 125 доларів. Всі кошти від його продажів будуть направлені в новий лондонський центр для жінок з раком грудей і для їх сімей.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Читайте також: Британський дизайнер влаштувала акцію протесту прямо під час показу

У 2013 році стало відомо, що Анджеліна Джолі видалила груди, пізніше подібну операцію пережила дружина Тома Хенкса.

Стелла Маккартні в 1988 році втратила матір від раку грудей. Модельєр бореться за права тварин, тому у своїх колекціях не використовує хутро і шкіру.