Ящик зі шістьма гранатами, 160 патронами до автомата "Калашникова" правоохоронці виявили в селі Степанівка Донецької області. Тайник знайшли співробітники Мар'їнського райвідділу міліції в ході відпрацювання території району.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

До міліції близько 18:30 надійшла оперативна інформація про те, що в покинутому будинку зберігаються боєприпаси. Правоохоронці встановили, що господар будівлі помер. Спадкоємець же попросив одного з місцевих жителів доглянути за будинком. Будинок більшу частину часу залишався без нагляду.

Співробітники міліції, під час огляду подвір'я, знайшли на столі на вулиці старий ящик. З нього вилучили три гранати РГД-5, три гранати Ф-1, чотири запала, а також кілька упаковок з 160 патронами до автомата "Калашникова" калібром 7,62 мм.

Читайте також: На Запоріжжі селянин зберігав удома арсенал зброї

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення власника бойового арсеналу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами".

Винному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.