Сьогодні стала відома дата проведення Чемпіонату Світу у Катарі, що пройде у 2022 році. Матч відкриття у країні Середнього Сходу відбудеться 21 листопада, а фінал зіграють 18 грудня.

Рішення про проведення ЧС саме взимку прийняли у ФІФА ще у березні цього року. Воно пов'язано зі спекотним кліматом у Катарі.

Поки невідомо, яким саме чином цей турнір поєднають із матчами внутрішніх чемпіонатах, адже у більшості країн в цей період клубні змагання у самому розпалі.

Законність проведення Чемпіонату Світу у Катарі, так саме як і у Росії, знаходиться під великим сумнівом. Попередню владу ФІФА на чолі із колишнім президентом Блаттером звинувачують у корупції та незаконному сприянню Росії та Катару у отримані права проводити світові турніри.

Як тільки стало відомо, що головний футбольний турнір пройде на Середньому Сході у 2022 році, футбольна громадськість почала висловлювати незадоволення. Клімат таких держав важко назвати сприятливим для спортсменів.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читайте також: Телеканал "Футбол" пропонує платний перегляд матчів в інтернеті

До того ж Блаттер, ще перебуваючи у президентському кріслі ФІФА, виступав з ініціативою повністю змінити формат гри. Він пропонував розділити матч на три тайми. Таким чином, на його думку, і футболісти змогли б більше відпочити від спеки, і ФІФА заробити більше на рекламі.