Фігурант американського санкційного списку, голова комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Олексій Пушков повідомив, що отримав візу США з обмеженнями для участі у складі делегації РФ у сесії Генасамблеї ООН. Пише УП.

"Віза була надана. З ранку в п'ятницю стало відомо, що уряд, держдепартамент США відповідно з існуючими у США зобов'язаннями перед ООН видало мені візу на одноразовий візит до США (терміном) на тиждень", - сказав Пушков журналістам.

За його словами, віза видана з обмеженнями.

"На 25 км я не можу віддалятися від Манхеттена, але в мої плани не входить серйозно віддалятися від штаб-квартири ООН, навіть часу на це не буде", - додав глава думського комітету.

Читайте також: Державним установам заборонили користуватися програмами "Касперського"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, аналогічну візу надали спікеру Ради федерації Валентині Матвієнко.

Тоді делегація російської Ради Федерації у повному складі скасувала свій візит до Нью-Йорка на заходи по лінії Міжпарламентського союзу. Причина відмови – обмеження за візою Валентині Матвієнко.