В аварії на півдні Туреччини загинули 13 людей.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Інцидент стався в окрузі Бор провінції Нігде. На трасі зіткнулися легкова машина та мікроавтобус. 11 людей загинули на місці, ще двоє пізніше померли в лікарні. Про причини ДТП не повідомляється.

У ці дні турецькі мусульмани, як і прихильники ісламу в інших країнах світу, відзначають Курбан-байрам. Вихідні дні після свята вважаються найнебезпечнішим часом на турецьких дорогах: як правило, мільйони громадян Туреччини виїжджають на відпочинок.

Поліція зазначає, що важко навантажені машини в цей час пересуваються на високій швидкості, а пасажири нехтують ременями безпеки. Щорічно на дорогах країни в ДТП гинуть близько 10 тис. чоловік.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Читайте також: У Львові кримські татари організовують святкування Курбан-байраму

Нагадаємо, 24 вересня при масовій тисняві в Мецці загинули 717 паломників. Іран звинуватив Саудівську Аравію в "некомпетентності" через тисняву в Мецці.