Оперативні групи Служби безпеки України зупинили в районі проведення антитерористичної операції на Донеччині три вантажівки, які прямували на тимчасово окуповану терористами територію поза встановленими пунктами пропуску. Про це повідомляє СБУ.

На трасі поблизу смт. Курдюмівка Донецької області було затримано дві фури з 20 тоннами алкогольної продукції, продуктами харчування на суму майже 2,5 мільйони гривень.

Читайте також: Сумчанин привозив терористам продукти через Росію

Поблизу населеного пункту Новотроїцьке Волноваського району правоохоронці також затримали вантажний автомобіль з побутовими товарами широкого вжитку на загальну суму 150 тис. грн. У водія, який намагався незаконно перевезти вантаж через лінію розмежування, вилучили підроблені супровідні документи.

Правоохоронці відкрили за цими фактами кримінальні провадження.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно співробітники Служби безпеки України затримали поблизу Авдіївки автомобіль із партією побутових товарів на суму 400 тисяч гривень, який прямував у зону АТО.