Харківські поліцейські провели перше затримання практично відразу після прийняття присяги: вони затримали водія, який збив велосипедиста.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив прес-секретар управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Артем Шевченко.

"Не встигли харківські патрульні вийти на своє перше вечірнє чергування, як уже затримали порушника. Роз'їжджалися з площі після церемонії присяги на базу, побачили, як Ваз-2104 збив велосипедиста і спробував втекти, затримали, передали міліції. Вдалий початок", - зазначив Шевченко.

Читайте також: У Харкові розпочинає роботу нова поліція, у Словянську і Краматорську стартує набір

Нагадаємо, на церемонії прийняття присяги 800 співробітниками нової патрульної поліції в Харкові, на якій були присутні прем'єр Арсеній Яценюк, глава МВС Арсен Аваков і його заступник Ека Згуладзе, одна з поліцейських зомліла.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Харківську патрульну поліцію очолив лейтенант міліції Євген Мельник, який раніше добре заявив про себе під час роботи поліцейським у Києві.