Міністерство внутрішніх справ України (МВС) викрило схему розкрадання 280 млн. грн. держкоштів під час виконання 3D досліджень.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

"Працівниками Департаменту з протидії злочинності у сфері економіки МВС України викрито схему розкрадання державних коштів посадовими особами однієї з енергогенеруючих компаній України під час виконання 3D робіт", - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, з грудня 2013 існувала схема розкрадання коштів чиновниками держпідприємства, шляхом перерахування їх на рахунки фіктивних підприємств та подальшого переведення в готівку.

"Загалом, за виконання сейсморозвідувальних 3D досліджень перераховано понад 280 мільйонів гривень", - повідомили в МВС.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: Бочковський і Стоєцький накрали мільйон гривень з держбюджету

Повідомляється, що під час обшуків було вилучено документацію, що підтверджує протиправну діяльність, готівкові грошові кошти в сумі 82,6 тис. доларів, 1 тис. євро, 566,9 тис. гривень, два золоті зливки загальною вагою два кг, ноутбук, персональний комп'ютер , п`ять магнітних носіїв і сім печаток суб'єктів господарювання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Як раніше повідомлялося, прокуратура Києва розслідує кримінальну провадження за фактом розкрадання службовими особами зі столичного банку майже одного мільярда гривень.