У Національному університеті фізичного виховання і спорту відбулися перші всеукраїнські спортивні студентські ігри.

Про це повідомляє УНН.

Студенти спортивних навчальних закладів з усієї України змагалися в самбо, сумо, спортивних танцях, спортивній аеробіці, черлідінгу, міні-футболу, шахах та спортивних танцях на візках.

"Ми дуже ретельно готувалися, багато тренувалися. Суперники гідні, хоча і помилялися у виступах. У нас теж були помилки. Думаю, у нас є хороші шанси на перемогу, але все визначать судді", - розповіла Олександра, учасниця команди з Житомира.

Найбільше захоплення суддів і глядачів викликали номери спортсменів з танців на візках. Вони виступали в європейській програмі, парних танцях і фрістайлі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: У Кіровограді стартував Всеукраїнський чемпіонат з кросфіту "Kozak challenge" (фото)

"Я спортивними танцями на візках займаюся з 2005 року. Для мене це особливий стан душі. На паркеті я відчуваю, що літаю. Неймовірне задоволення", - сказала учасниця з Києва Олена.

Відзначимо, кожні два роки в світі проводяться Всесвітні студентські ігри. У 2015 році відбулися XXVIII літні та зимові студентські ігри, які пройшли в Південній Кореї та Іспанії. Наступні стартують в 2017 році в Китаї та Казахстані.