У Запоріжжі пройшли змагання бригад швидкої допомоги. Захід проводився не лише на честь 100-річчя появи служби "швидкої" у Запоріжжі, а й у зв'язку зі складною ситуацією в країні.

Про це повідомив голова Незалежної спілки працівників швидкої допомоги Анатолій Сидоренко, передає УНН.

"В країні війна, і "швидка" на передовій має рятувати життя. Тож ми у прифронтовій зоні перевіримо, як працюють наші медики. Було прийнято рішення розподілити завдання бригадам підстанцій. У нас тут різні випадки представленні: ДТП, потопельник, кровотеча, вогнепальне поранення та інше. Ось подивимося, хто на що здатен. Завдання - врятувати людину якомога швидше," - розповів Сидоренко.

Читайте також: На Буковині масово отруїлися школярі

Змагання пройшло у два етапи: порятунок цивільних та військових. На другому етапі медики показали студентам медичного університету, як врятувати бійців на передовій.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У якості потерпілих виступили студенти-інтерни та манекени.