25 вересня батальйон "Київ-1" затримав двох бойовиків, які воювали в складі "Першої слов'янської бригади" на Донбасі.

Про це повідомив журналіст Олександр Рудоманов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"25 вересня оперативники батальйону" Київ-1 "в секторі" Б " вирахували і затримали двох членів НВФ, які воювали в складі ОЗГ "Перша слов'янська бригада ". По терористам вже відкрито кримінальне провадження, ведуться слідчі дії", - написав журналіст.

"Один із затриманих воював у Слов'янську, потім у Донецьку та Старобешеве, записав смішне відео з погрозами, де обіцяє робити гомосексуальні дії з представниками української сторони. Але не склалося. Зараз терористи в СІЗО", - додав Рудоманов.

Читайте також: Ще одну інформаторку терористів затримали на Донеччині (відео)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як повідомлялося, 24 вересня співробітниками СБУ в Слов'янську Донецької області були затримані батько і син, які воювали на боці бойовиків самопроголошеної ДНР.

21 вересня СБУ спільно з військовослужбовцями затримала жителя Республіки Саха (Якутія), що був бойовиком батальйону "Схід" самопроголошеної "ДНР".