Сьогодні активісти перекрили залізничну гілку в Армянськ.

Як повідомив член Меджлісу Ленур Іслямов, таким чином активісти перешкодили транзиту соди з заводу олігарха Дмитра Фірташа, передає ZIK.

"На тій стороні розташований завод "Титан", на цьому заводі виробляють соду. На материкову Україну їм в'їзд заборонений. Вони вже ведуть переговори з нами, але ми не йдемо на поступки. Вони спробували везти через Армянськ, завезли локомотив, вони з'єднали на ньому 8 вагонів із содою. Вони хочуть ці вагони перемістити на материкову частину, у них є покупці на цю соду. Ми поставили з того боку зазор, зараз там стоять бетонні плити, які просто так не можна перемістити", – заявив він.

Крім того, він повідомив, що товарні потяги не курсують до Криму.

Читайте також: Хімічні заводи Фірташа запрацюють після 4 місяців зупинки

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, акція з блокади поставок товарів до окупованого Криму почалася 20 вересня з ініціативи лідерів кримськотатарського народу.

Наступного дня до акції долучилися бійці "Правого сектора". Міліціонери Харківської області завели кримінальні справи проти контрабандистів.