У Малині Житомирської области затримали голову райради Миколу Савченка, який є потенційними кандидатом на посаду міського голови від партії Порошенка "СОЛІДАРНІСТЬ" та голову РДА Володимира Литвиненка - під час одержання ними неправомірної вигоди у розмірі 40 тис грн.

Про це повідомляє "ОПОРА" з посиланням на дані прокуратури області

"Два посадовці за таку суму пообіцяли представнику фермерського господарства посприяти у виділенні землі для ведення сільськогосподарського виробництва. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії та вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На кордоні з Кримом прикордонникам двічі пропонували хабарі

Головам Малинської РДА та райради загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

У Малинській міській ТВК зазначили, що Савченко ще не подав документи на реєстрацію його як кандидата.