Девід Кемерон, прем'єр-міністр Великобританії, заявив, що готовий разом із Росією працювати над розв'язанням проблеми терористичного угруповання "Ісламська держава".

Повідомляє Кореспондент.

"Ми ясно говоримо, що ІД становить загрозу як для Росії, так і для всіх країн у Європі і світі. Тому нам треба знайти спосіб для того, щоб працювати разом", - заявив представник британського прем'єра.

Водночас, він наголосив, що в Лондоні, як і раніше, вважають, що президент Сирії Башар Асад приніс багато зла своєму народові.

"Як Ісламська держава, так і Асад є ворогами сирійського народу", - пояснив чиновник.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Читайте також: МЗС РФ розкритикувало Францію через авіаудари по ісламістам

Нагадаємо, що російська влада неодноразово відзначала, що підтримує режим Башара Асада в його боротьбі з тероризмом, але не бере участі у внутрігромадянському конфлікті. Натомість держсекретар США Джон Керрі та міністр закордонних справ Франції Лоран Фабіу вважають, що Асад повинен піти зі свого посту.