В ніч на 27 вересня на столичній Борщагівці було вбито демобілізованого бійця АТО 31-річного Артема Приходько. В міліції кажуть, що повідомлення про стрілянину в одному з ресторанів отримали близько 4-ої ранку.

"Кількома хвилинами пізніше надійшла інформація про 18-річну дівчину, яку доставили до лікарні після наїзду автомобіля біля того ж закладу. До працівників міліції, які негайно прибули на виклик, звернувся 25-річний киянин. Він розповів, що зустрівся зі своїм товаришем, святкували зустріч бійців АТО. А згодом у них виник конфлікт із четвіркою незнайомців. Почалася бійка. Коли на допомогу підійшли побратими, один із опонентів дістав пістолет і почав стріляти під ноги та у повітря. А потім вони сіли в автомобіль "Audi" і почали втікати", - розповіли в Главку столичної міліції.

Читайте також: Опубліковані фото причетних до вбивства військового в Києві

В цей час водій авто, рухаючись заднім ходом, наїхав на студентку, яка була свідком події. Потерпілу доправили в лікарню з попереднім діагнозом перелом гомілки лівої ноги. Після наїзду на дівчину водій "Audi" додав газу, збив одного з учасників АТО і зник у невідомому напрямку. Від отриманих травм 31-річний киянин помер у лікарні.

На місці вилучили вісім стріляних гільз калібру 9 мм та дві кулі. В міліції встановили, що за номерними знаками автомобіля "Audi", на якому втекли зловмисники, зареєстрований позашляховик "Pajero Sport", власницею якого є 61-річна киянка. Провадження відкрили по статті "Хуліганство" та "Порушення правил дорожнього руху". Підозрюваних шукають.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще