В Одесі створили стіну пам'яті українського музиканта Андрія Кузьменка, який загинув в автомобільній аварії на початку цього року. Відкриття арт-об'єкту провели у суботу, 26 вересня.

Про це пише Соцпортал.

"Кілька тижнів шанувальники творчості Кузьми розписували стіну навпроти Воронцовської колонади цитатами з улюблених пісень, а також створили портрет музиканта", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Фанати просять Порошенка дати Кузьмі "Народного артиста України"

Згідно інформації, на урочисте відкриття завітав батько "Скрябіна" - Віктор.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ініціювали створення меморіалу організатори одеського "Мегамаршу у вишиванках". За їхніми словами, ідея створити меморіал прийшла спонтанно.

Автори стіни пам'яті – не професійні художники, а шанувальники творчості Кузьми Володимир Миронов і Олег Доронін. Для створення малюнків їм знадобилося близько тижня.

Одеська ідея дуже сподобалася шанувальникам Кузьми Скрябіна. В соціальних мережах пропонують створити щось подібне і у інших містах України.