Служба безпеки України продовжує затримувати незаконні вантажі з продуктами харчування в районі АТО. Про це повідомляє прес-служба відомства.

У районі населеного пункту Очеретине Ясинуватського району Донецької області правоохоронці затримали автомобіль, який намагався перетнути лінію розмежування з підробленими документами на вантаж.

Під час огляду було вилучено майже три тонни ковбасних виробів на суму понад 100 тисяч гривень.

Читайте також: СБУ затримала три вантажівки з алкоголем і харчами для бойовиків

Неподалік Новотроїцького Волноваського району Донецької області затримано автомобіль, що намагався перетнути лінію розмежування поза межами встановленого пункту пропуску. В автомобілі співробітники СБУ виявили партію продуктів харчування на загальну суму 160 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше у цьому ж населеному пункті зведена мобільна група затримала автомобіль з незаконним вантажем продуктів харчування. Було вилучено чотири тонни м'ясних виробів на суму 400 тисяч гривень.