У суботу, 26 вересня, відбулося святкування дня селища Чорнобай. Його підтримав потенційний кандидат на місцевих виборах Роман Буданцев.

Про це повідомляє ОПОРА.

Зокрема, за його ініціативи відбувся святковий концерт, а дітям роздавали морозиво та робили аквагрим. Також аніматори розважали підростаюче покоління.

Так, на сцені висів банер Буданцева, а ведучі заходу кілька разів наголошували, що саме він є спонсором свята.

Зазначимо, що Буданцев поки не є зареєстрованим кандидатом. Проте з наметів ВО "Батьківщина", які стояли на території заходу, від нього роздавали привітальні листівки з логотипом політичної сили.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Під час урочистостей депутат вручав подарунки жителям селища, які стали переможцями у різноманітних конкурсах. Зокрема, це були такі презенти як ковдри, грошові сертифікати та побутова техніка. На заході виступив ансамбль естрадно-духових інструментів, якому також було вручено сертифікат на 1000 гривень.

Читайте також: У столиці невідомий бігав з ножем і різав агітаційні намети

Мав місце епізод, коли дівчина, яка супроводжувала Романа Буданцева, дала жінці гроші (кілька купюр по 200 гривень). У відповідь, жінка подякувала кандидату.

На запитання, навіщо дівчина дала їй гроші, та відповіла, що це є проявом благодійності.