Неподалік міста Миргород Полтавської області сьогодні сталась дорожньо-транспортна пригода. Інцидент стався на трасі сполученням Лубни-Гадяч. В результаті перекинулись два вантажних автомобіля. Одного з водіїв медики доставили у лікарню у важкому стані.

Про це повідомляє прес-служба Миргородської міської ради.

Зазначається, що обидві вантажівки від сильного удару перекинулися, а потім ще й загорілись. На місті ДТП через пожежу утворився великий стовп диму. Через це жителі Миргорода підозрювали, що стався вибух.

Крім того, повідомляється, що водій вантажівки "КрАЗ" намагався загасити полум'я до приїзду рятувальної. Через що отримав численні опіки.

Читайте також: Масштабна ДТП на Оболоні: є постраждалі (фото)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Лікарі доставили його в Миргородську центральну районну лікарню. За попередньою інформацією, у чоловіка 40% опіків шкіри.

Водій іншої вантажівки не постраждав. Саме він порушив правила дорожнього руху і став винуватцем ДТП.

Нагадаємо, в Одеській області мікроавтобус з військовослужбовцями збив дитину на нерегульованому пішохідному переході.