Київські правоохоронці отримали інформацію про те, що в центрі міста функціонують борделі. Міліціонери встановили організаторів "пікантного" бізнесу.

Про це повідомили в столичному ГУМВС.

Так, ділки розгорнули секс-індустрію в самому центрі столиці - в будівлі великого розважального центру.

Головним звідником між клієнтами і повіями була адміністратор кабаре. Жінка підходила до відвідувачів і пропонувала їм, крім перегляду еротичних танців, дорослі розваги. При цьому надавала можливість на свій смак вибрати стриптизерку і розрахуватися за інтимні послуги.

Гроші адміністратор проводила через касовий апарат закладу, видаючи клієнту чек за нібито придбане "вино". Ціна послуги становила близько 7000 гривень. Половину заробленого танцівниці віддавали адміністраторам, а решту залишали собі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під час обшуків в приміщенні одного з борделів правоохоронці виявили також зал для заборонених азартних ігор.

Читайте також: 28-річній харків'янці дали п'ять років в'язниці за організацію борделя

Співробітники міліції виявили та вилучили з борделів документацію, яка свідчила про надання сексуальних послуг клієнтам. Крім того - покерний стіл, фішки, гроші, мобільні телефони, комп'ютерну техніку, зошити із записами і контрацептиви.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правопорушникам "світить" до семи років позбавлення волі.