Росія попросила Сполучені штати пред'явити докази того, що удари російських військових повітряних сил у Сирії наносяться не по позиціях терористичної організації "Ісламська держава".

Про це пише УНІАН.

"Є заклопотаності з боку наших американських партнерів щодо того, що начебто мети були не ті, вони ці сумніви нам висловлювали, стверджували що у них є якісь докази. Ми попросили їх пред'явити, тому що ми за свої цілі відповідаємо", - заявив глава МЗС Росії Сергій Лавров за підсумками переговорів у Нью-Йорку із американським міністром закордонних справ Джоном Керрі.

Читайте також: Кремль повинен підтвердити бомбардування "ІГІЛ" - МЗС Великобританії

За словами Лаврова, на сайті міноборони "все роз'яснено".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Почалися розмови про те, що постраждали вже якісь цивільні особи в результаті цих ударів, нам такі дані невідомі. Ми дуже ретельно стежимо за тим, щоб ці точкові удари були точковими, щоб метою були виключно позиції, об'єкти, озброєння терористичних загонів", - сказав міністр.

Згідно інформації, російські ВПС працюють виключно по цілях, пов'язаних з ІДІЛ.

Нагадаємо, раніше держсекретар США Джон Керрі заявив, що військові США і Росії незабаром проведуть консультації по Сирії з метою уникнути випадкового конфлікту.