Вчора близько 15.00 стався напад на агітаційний намет Опозиційного блоку, розміщений на розі вулиць Розумовського і Косвіною. Передає місцеве видання zaodessu.info.

Як повідомили агітатори, до них підійшов молодий чоловік спортивної статури і дуже швидко, орудуючи ножем, порізав намет. Він тут же зник з місця пригоди на автомобілі, на якому і під'їхав.

Другий напад стався в аналогічний період часу на Соборній площі. Двоє нападників спочатку вивели жінку-агітатора з намету і в лічені секунди порізали намет ножами, пошкодили агітаційний стенд і зникли.

Читайте також: Вітер зніс намет "Опозиційного блоку" в Одесі (фото)

В одному і другому випадку прибулий міліцейський патруль зафіксував факт правопорушення і прийняв заяву про протидію законній діяльності політичної партії, хуліганських діях невстановлених осіб і псування майна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що в кінці серпня - початку вересня в Одесі орудувала група людей, які знищували лише намети Опозиційного блоку і нападали тільки на агітаторів цієї партії.