Головна зірка мадридського "Реала" Кріштіану Роналду забив два голи у ворота шведського "Мальме" та встановив рекорд клубу. Португалець зрівнявся за забитими голами з іншою легендою клубу Раулем, а потім обійшов його.

Голи, які забив Роналду, стали для нього 323 та 324 у футболці королівського клубу. Колишній форвард команди Рауль Гонсалес Бланко має на своєму рахунку 323 голи. Таким чином португалець став найкращим голеадором "вершкових" за всю історію.

Цікаво, що для Роналду цей сезон є лише сьомим у складі "Реала". Раулю знадобились 16 років щоб забити 323 голи. Для того щоб перевершити досягнення іспанця капітану збірної Португалії знадобилось трохи більше 300 матчів.

Також два м'ячі у ворота шведів стали для Роналду 500 та 501 у кар'єрі. У офіційних матчах португалець відзначався у складах "Спортінга", МЮ, "Реала" та збірної Португалії.

"Я дуже радий своєму досягненню. Дякую партнерам по команді, адже без їхньої допомоги у мене навряд чи вийшло б встановити цей рекорд. Я дуже пишаюся собою", - прокоментував своє досягнення Роналду в інтерв'ю іспанському виданню As.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наразі Кріштіану Роналду є чинним володарем "Золотого м'яча". Він вважається одним з найкращих футболістів за всю історію футболу разом з Ліонелем Мессі.

Читайте також: "Шахтар" з розгромним рахунком програв ПСЖ

Бразилець Кака, який отримав звання кращого футболіста планети у 2007 році, заявив, що він останній володар престижної нагороди, народжений на цій планеті. Після нього "Золотий м'яч" отримують або Роналду, або Мессі протягом семи років.