"Металург" (Запоріжжя) прислав лист у футбольну прем'єр-лігу (УПЛ), в якому повідомляється про зняття команди з турніру.

Генеральний директор прем'єр-ліги Петро Іванов підтвердив дану інформацію, пише "Футбол 24".

"Так, дійсно, такий лист надійшов - про те, що клуб знімається зі змагань і не розглядає можливість проведення найближчого матчу Прем'єр-ліги через фінансову ситуацію", - сказав гендир УПЛ.

"Ми надіслали у футбольний клуб наше звернення, щоб вони переглянули свій лист, ведемо переговори з Федерацією футболу Запорізької області. Намагаємося знайти шляхи виходу з ситуації - запропонували розглянути можливість проведення матчу 10-го туру, а подальшу долю розглядати за участю усіх зацікавлених сторін у цьому питанні", - заявив Іванов.

Читайте також: Запорізький "Металург" існуватиме далі: клуб виплатив зарплату гравцям

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Власник клубу Андрій Миколайович Шевчук погодився з умовами Федерації футболу Запорізької області та Прем'єр-ліги, щоб все-таки матч 10-го туру УПЛ "Металург" - "Олімпік" відбувся. Зараз чекаємо рішення керівництва ФК "Металург" (Запоріжжя)", - додав Петро Іванов.

Раніше повідомлялося, що з 1 жовтня буде припинено фінансування запорізького клубу.