Стало відомо, що офіс "Київгазу" 29 вересня було піддано обшуку. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Деталі обшуку на сьогодні поки відсутні. Однак за словами заступника голови Державної фіскальної служби України Сергія Білана, йдеться про звинувачення одного з газорозподільних підприємств "Київгазу" у зловживаннях на суму 16,3 млн грн.

"З трьома фіктивними підприємствами були підписані договори на постачання газу на 15 млн грн, а також на ремонт приміщень та заміну сантехнічного устаткування цього підприємства на 1,3 млн грн. Установлюється походження і подальший шлях цього нібито купленого газу невідомого походження і сумнівної якості", - написав він у Facebook.

Читайте також: Антимонопольний комітет просить заправні мережі знизити ціни на бензин

Білан припустив кілька варіантів: продаж зловмисниками неврахованого газу невідомого походження або продаж повітря населенню.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У ході обшуків у справі вилучено первинна документація газорозподільного підприємства.