Cправжнє свято у самісінькому центрі Ужгорода створив фестиваль "Інтерлялька - 2015". Сьогодні, 1 жовтня, на Театральній площі відбулося його яскраве відкриття.

Про це повідомляє "Про Захід".

Свято розпочалося з виступу окрестру музичного училища ім. Дезидерія Задора, а на сцені "Бавки" вже виступив Державний театр ляльок (Габрово, Болгарія), Чернівецький академічний обласний театр ляльок, а ввечері у ляльковому виступали львів`яни.

Цього року міжнародному фестивалю - 15 років. За 4 дні в Ужгороді, окрім артистів з різних міст України, виступлять театрали з Болгарії, Угорщини та Словаччини.

Читайте також: Конкурсні ролики та майстер-класи від провідних рекламістів: Molodiya Festival'15

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у вівторок, 29 вересня, на вулиці Дворцовій у Кіровограді пройшло свято книги. Перехожі та відвідувачі роздивлялися виставки, слухали презентації книг, грали в настільні ігри, брали участь в різноманітних майстер-класах. Також на фестивалі виступали майстри бойових мистецтв та вокальні ансамблі.