Працівники шахти "Краснолиманська" проводять частковий страйк через спроби змінити керівника підприємства.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав губернатор Донецької області Павло Жебрівський.

"Ось уже тиждень колектив лихоманить, працівники оголосили частковий страйк і заявляють, що готові до більш рішучих кроків. У них лише одна вимога – залишити на посаді чинного керівника шахти, який виграв конкурсний відбір у Мінпаливенерго та чия кандидатура отримала погодження в облдержадміністрації", - сказано у повідомленні.

Читайте також: На Донбасі почався страйк шахтарів (фото)

За словами Жебрівського, нинішній директор шахти протягом року зумів вивести підприємство з мільйонних збитків, розрахуватися з боргами по зарплаті, збільшити видобуток вугілля та представити свою програму розвитку шахти на 30 років.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За даними Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, шахта "Краснолиманська" з початку року видобула 1,6 млн тонн вугілля.

На підприємстві працює більше 4,5 тисяч гірників.