Сотні іранських військових прибули до Сирії 10 днів тому зі зброєю.

Вони візьмуть участь у наземних операціях на підконтрольних повстанцям територіях на півночі країни, передає Reuters з посиланням на ліванські джерела.

Ліванська "Хезболла" також готується приєднатися до операції.

Зазначається, що наземна операція спільно із сирійською армією буде акомпанувати повітряним ударам, яких завдає російська авіація.

"Російські повітряні удари будуть у найближчому майбутньому супроводжуватися наземним наступом сирійської армії та її союзників", - сказало одне з джерел.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Маккейн звинуватив Росію в обстрілі сирійської опозиції

Джерела наголосили, що мета операції - відвоювати територію, яку президент Башар Асад втратив у ході війни з повстанцями.

На початку вересня ЗМІ повідомили, що російські військові вже беруть участь у бойових діях в Сирії на боці урядових військ.

Нагадаємо, 30 вересня Росія завдала першого авіаудару в Сирії. Унаслідок цього, за даними правозахисників, загинули 12 дітей.