Російській авіакомпанії "Трансаеро" з 1 жовтня заборонено продавати квитки на свої рейси, повідомив журналістам міністр транспорту РФ Максим Соколов.

За словами міністра, пасажирів, що вже купили квитки на рейси "Трансаеро" після 1 жовтня готові перевезти інші російські авіакомпанії.

Говорячи про можливе банкрутство авіакомпанії, про що протягом дня повідомляли джерела російських ЗМІ, Максим Соколов заявив, що це питання залишається в компетенції кредиторів, проте поки подібних позовів від них не надходило. Наразі великі кредитори не змогли домовитися між собою про умови реструктуризації заборгованості.

Читайте також: Одеський аеропорт через борги зупинив обслуговування рейсів російської "Трансаеро"

Кредиторами "Трансаеро" є кілька найбільших російських банків. За словами глави "Сбербанку" Германа Грефа, загальний борг авіакомпанії досягає 3,8 млрд доларів.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В Україні компанія потрапила до санкційного списку, який заборонив ряду російських авіаперевізників здійснювати рейси до країни.