Співробітники поста ДАІ "Два стовпи" продовжують користуватися жезлами, ігноруючи розпорядження Гіоргі Лорткіпанідзе, і вже "попалися" на черговому хабарі.

Відповідний відеозапис інциденту розмістив активіст "Дорожнього контролю України" Дмитро - передає 368.media.

Інцидент стався в районі поста ДАІ "Два стовпи". Старший прапорщик зупинив порушника і заявив, що тому загрожує штраф у 425 гривень. Але той запропонував "домовитися". Правоохоронець спочатку поставився до пропозиції з недовірою, подумавши, що його знімають активісти (хоча так і було), а після повернувся до машини спиною і попросив покласти гроші до книги, де перераховані "Правила дорожнього руху".

Читайте також: Двох "лекторів" - даішників судитимуть в Рівному

Після того, як активісти почали просити його надати їм правила, правоохоронець викинув їх разом з грошима. Усередині лежала купюра в сто гривень.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Корупціонером виявився старший прапорщик ДАІ Андрій Луговий. Всю "операцію" проводив активіст "Дорожнього контролю" Віталій Косенко.