У Миколаєві вчора на території заправної станції трапився потужний вибух. В результаті двоє водіїв бензовозів отримали опіки.

Про це повідомляє видання "Преступности.НЕТ".

На заправці "Фортуна" вибухнув бензовоз. Потужний вибух, за словами очевидців, пролунав близько 21 години. Він стався під час того, як паливо переливали з одного бензовоза в іншій.

На місце події прибули чергові караули другої та четвертої Державних пожежно-рятувальних частин. Коли пожежники прибули на місце, то вогонь вже охопив два бензовози. Вони намагалися локалізувати вогонь, аби не допустити вибуху іншого автомобіля.

На гасіння пожежі були задіяли 42 пожежника та 13 одиниць техніки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: У Чернігові боролися з пожежею у колишній казармі (фото)

52-х та 59-річний воді бензовозів отримали опіки другого ступеню тулуба та верхніх кінцівок. Їх доставили до опікового відділення Миколаївської міської лікарні № 3 м. Миколаєва в стані середньої важкості.

Пожежу вдалося загасити о 01:25.

За попередніми даними, причина вибуху в тому, що працівники АЗС не заземлили бензовози під час переливання палива.