Впродовж доби у зоні АТО сепаратисти повністю дотримувались режиму припинення вогню. Не зафіксували випадків його порушення і в районі лінії розмежування на тимчасово окупованих територіях.

Про це розповіли у прес-службі АТО.

"Загалом же в зоні антитерористичної операції повна тиша зберігається вже понад три доби", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Донеччині відведення озброєння розпочнеться за два тижні

Натомість, згідно інформації, на окупованих територіях люди і надалі розчаровуються у політиці "руського мира", яку так завзято намагаються нав'язати лідери невизнаних республік.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Рядові бойовики та псевдо правоохоронці так званих "ЛНР", "ДНР" напряму обурюються низьким рівнем фінансування та умовами у яких проходять службу.

"Влада невизнаної ЛНР, розуміючи що в регіоні багато майже не контрольованих озброєних людей, планує на законодавчому рівні закріпити за правоохоронними органами кураторів з Російської Федерації", - розповів спікер прес-центру АТО Анатолій Стельмах.