У Білорусі з'явились листівки на стінах із закликом заборони розміщення збройних сил Росії у країні. Фотографії агіток виклав на сторінці Facebook білоруський політичний діяч з руху "Альтернатива" Олег Корбан.

"Сьогодні, 3 жовтня, члени "Альтернативи" провели в центрі Мінська розклеювання плакатів на захист білоруського незалежності, проти розміщення на території нашої країни чергової російської військової бази!", - пише Корбан.

Політик також заявляє про бажання привернути увагу свого народу до цього питання. Він вважає, що у Білорусі не настане кращого життя від розміщення військових Росії.

Читайте також: Росія обіцяє посилити авіаудари в Сирії

Президент Росії Путін вирішив розмістити у Білорусі військову авіабазу. В інтернеті вже почали висловлювати протест з цього приводу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще