На Дніпропетровщині головний лікар та головний бухгалтер однієї з лікарень Придніпровської залізниці незаконно заволоділи державними коштами. Про це повідомляє обласне управління МВС.

Правоохоронці встановили, що з 2012 року по теперішній час посадовці вносили неправдиві відомості до табелів обліку робочого часу та привласнювали зарплати працівників, які фактично не числяться.

Таким чином зловмисникам вдалося привласнити 200 тисяч гривень.

В ході проведення санкціонованого обшуку в приміщеннях лікарні правоохоронці вилучили документи, які підтверджують нарахування зарплати шістьом працівникам, які в дійсності там не працюють.

Читайте також: Працівниця банку на Львівщині привласнила 3,5 мільйонів гривень

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також були вилучені документи благодійного фонду, під прикриттям якого з пацієнтів стягувалась незаконна плата за надання медичних послуг на загальну суму понад 120 тисяч грн.

Правоохоронці відкрили за цим фактом кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про призначення ревізії фінансової діяльності лікарні.