Днями харків'яни спостерігали цікавий перформанс.

Про це повідомляє Depo.ua Харків.

Дівчина у шовковій білій сукні носила переходами метро величезний хрест з написом "Комунальні послуги", обклеєний комунальними платіжками. Обличчя дівчини було приховано чорною вуаллю.

Як повідомляється, влаштувала перформанс арт-група Boba-group. У творчому об'єднанні пояснили, що акція присвячена підвищенню тарифів на комунальні послуги.

"Хрест доводилося обходити, але обурених було небагато. Часто люди зупинялися і заговорювали з феєю, але вона мовчала. Крім того обличчя її було сховане", - зазначили свідки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дівчину з білим хрестом бачили на станціях "Пролетарська", "ХТЗ" та "Історичний музей".

Нагадаємо, днями подібна акція абсурду відбулася в Одесі. Близько 100 молодих людей пройшли від Соборної площі по центру міста з плакатами. Зміст плакатів був, на перший погляд, абсурдним, але кожен мав свій підтекст. Колона молодих людей несла перед собою великий червоний транспарант "А жити коли?", І трохи менший "Зимодіктатура не пройде", "Ну що я верзу?".