Нардеп від фракції "Відродження" Антон Яценко відвідав генерального прокурора Віктора Шокіна.

Про це в соцмережі Facebook написав народний депутат Сергій Лещенко.

"Минулого тижня депутат і "хрещений батько" Тендерної мафії Антон Яценко (група" Відродження ") був помічений у приймальні генпрокурора Шокіна. Подивимося, означає це щось або просто заскочив на вогник", - написав Лещенко.

Слід зазначити, що в 2011 році Яценко разом з іншими народними депутатами, обраними до Верховної ради за списком БЮТ, увійшли у фракцію Партії регіонів. Після лютневих подій на Майдані Яценко вийшов зі складу фракції Партії регіонів.

Читайте також: Колишній регіонал не хоче повертати підприємство у державну власність

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Антон Яценко агітував за свою помічницю Ірину Плетньову на посаду мера міста Умань у відео-інтерв'ю, опублікованому на його YouTube-каналі і на сторінці в Facebook.

Така відверта агітація з боку Антона Яценка обирати мером міста саме Плетньову має ознаки порушення принципу рівних можливостей для інших кандидатів.