На окупованих територіях Донбасу не будуть проводити вибори в самопроголошені органи влади.

Як повідомляє Gazeta.ua, про це заявили представники нелегітимних "ЛНР" і "ДНР" Владислав Дейнего і Денис Пушилін на переговорах у Мінську.

Терористи відзначили, що таку пропозицію висунули в незаконній "ЛНР". Незважаючи на це, сепаратисти перенесли фейкові вибори на 21 лютого 2016 року.

У незаконної "ДНР" вибори запланували на 18 жовтня. Вибори в "ДНР" збираються провести пізніше в "ЛНР", оскільки там проведуть відвід озброєння на 15 днів пізніше.

Читайте також: Цього року неможливо провести вибори на Донбасі - Луценко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що вибори до місцевих органів влади в Україні пройдуть 25 жовтня.

Раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров розповів, що президент Росії Володимир Путін "передасть" терористам вимогу відмовитися від псевдовиборів "по своїх каналах".

Міжнародні експерти ОБСЄ відмовилися спостерігати за фейковими виборами терористів, аргументуючи це тим, що вони виконують такі функції за пропозицією офіційних чиновників України.