У Кримському Сімферополі працівник служби виконання покарань звинувачується в перевищенні посадових повноважень.

Про це повідомляється в Слідчому комітеті Криму.

"За даними слідства, обвинувачений, знаючи про те, що ув'язненому в камері слідчого ізолятора громадянину були нанесені тілесні ушкодження, в результаті яких він помер, приховав обставини отримання потерпілим тілесних ушкоджень", - пояснили у Слідкомі.

Наразі з'ясовуються всі обставини скоєного злочину. Розслідування кримінальної справи триває. Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Читайте також: США не знімуть санкцій з Криму до повернення його Україні – Нуланд

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадуємо, що українець Микола Карпюк, якого звинуватили в участі в бойових діях у Чечні в 1994-95 роках, намагався покінчити з собою в російському СІЗО.

Спроба суїциду трапилася після того, як з нього за допомогою тортур вибили потрібні російським спецслужбам показання для подальшого фабрикування справи.