Під Києвом, біля села Зазим'я вчора ввечері спалахнула пожежа в лісі. Рятувальників на територію Білодібрового лісництва Дарницького лісопаркового господарства викликали 6 жовтня близько 21:15, повідомили в ДСНС.

За даними рятувальників, в лісі сталося загоряння хвойного і трав'яного настилів на площі 5 га. Станом на 1:12 7 жовтня пожежу локалізовано окремими осередками.

Читайте також: В центрі Києва горіла пам'ятка архітектури

До гасіння пожежі було залучено вісім одиниць техніки - сім автоцистерн і трактор. Також притягнуто 35 чоловік особового складу - рятувальники, військові та співробітники лісництва.

Рятувальники здійснили опахування для запобігання подальшого поширення вогню та патрулювали ліс для виявлення нових вогнищ пожежі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Станом на 6:30 7 жовтня з пожежею боролися 16 чоловік, використовується 3 автоцистерни і один трактор.