У США із федеральних в'язниць планують звільнити близько шести тисяч засуджених.

Про це повідомило видання The New York Times.

Джерело зазначило, що ця амністія стане найбільшою за всю історію Штатів. Така кількість звільнених в'язнів дозволить вирішити проблему переповнених американських тюрм.

Повідомляють, що на свободу відпускатимуть лише тих в'язнів, які не були причетні до насильницьких злочинів. Відповідно до інформації видання, близько третини ув'язнених, які підпадуть під амністію - незаконні мігранти, яких депортують одразу після звільнення.

Однак, місцева влада висловила занепокоєння таким кардинальним рішенням. Урядовці вважають, що така кількість одночасно звільнених в'язнів не зможе вдало працевлаштуватися та повернеться до злочинної діяльності.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Читайте також: Кандидатам на виборах у "ДНР/ЛНР" треба гарантувати амністію – Олланд

Як повідомлялося раніше, амністія донецьких і луганських сепаратистів буде відбуватися згідно із законом 1996 року. Ніякого нового законодавства Україна приймати не збирається.