Ніхто у світі зараз не довіряє Російської Федерації, яка багаторазово порушувала міжнародні домовленості.

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, на питання голови кримськотатарського народу Рефата Чубарова про те, звідки впевненість у тому, що Росія буде виходити з якихось критеріїв ОБСЄ в питанні виборів на Донбасі - передає Цензор.нет.

"У нас немає довіри до Росії. Ні в кого в цивілізованому світі немає довіри до Росії. Це доведений факт. Така довіра не виникне і в майбутньому. І наш шанс в рамках нормандського формату і інших форматів використовувати нашу силу, а також політичну і, зокрема, санкційний тиск наших друзів і партнерів для того, щоб змусити Росію дотримуватися цих ключових стандартів, для того, щоб міжнародне співтовариство було там (на Донбасі) представлене", - зазначив Клімкін.

Читайте також: В ООН є чітка проукраїнська коаліція - Клімкін

"Тема Криму ніколи не зникне, поки Крим не буде звільнений від Росії", - прокоментував міністр заяву про те, що питання Криму та кримських політв'язнів відійшло на другий план.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, днями міністр закордонних справ України заявив, що вибори на окупованих територіях Донбасу можна буде проводити тільки після амністії бойовиків.