Іспанський футбольний клуб "Барселона" планує підписати контракт з найталановитішим вихованцем донецького "Шахтаря". Це 14-річний захисник Академіі донецького клубу (U-15) Алан Ауссі.

Про це повідомляє Сhampion, посилаючись на джерела в донецькому клубі.

Федерація футболу України вже три рази визнавала його найкращим гравцем України у своєму віці.

Директор каталонського клубу Алекс Санчес зазначив, що іспанці готові укласти контракт з Аланом на тривалий час. Також вони виховуватимуть молодого гравця в системі каталонського клубу. Найбільше представників "Барселони" вразила техніка чотирнадцятирічного захисника. Також він має гарні фізичні данні.

Читайте також: Луческу загрожує штраф за неввічливість

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В чотирнадцять років Алан Ауссі має зріст 182 сантиметри. Футболіст має фантастичну дистанційну швидкість і є найшвидшим гравцем в академіі донецького клубу на дистанції 30 метрів та 60 метрів. Фахівці стверджують, що футболіст схожий за талантом на зіркового італійця Паоло Мальдіні.

Нагадаємо, Алан може стати третім представником українського футболу, який в цьому році перебереться до Іспаніі. Влітку з "Дніпра" до "Севіліі" перейшов Євген Коноплянка. Майже одночасно 17-річний Ярослав Швед поповнив дублюючий склад севільского клубу. Львівські "Карпати" отримали за свого вихованця один мільйон євро.